Nathalie De Feyter
0498 18 77 07
Pastorijlaan 14
2110 Wijnegem
info@instituutcascade.be


ANTWERPEN

Instituut cascade te wijnegem voor huidverbetering, mesolift, mesobehandeling en microneedling


SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN
Gelaatsverzorging
Lichaamsverzorging
Andere mooimakers


Gelaatsverzorging
__________________________________________________


Je huid is van nature heel krachtig. Het heeft een groot zelfregulerend en regenererend vermogen. Toch heeft je huid af en toe een steuntje in de rug nodig om in balans te blijven. Wisselende invloeden van buitenaf zoals weersomstandigheden en luchtvervuiling kunnen immers een schadelijk effect op de huid hebben. Daarom is het belangrijk je huid goed te beschermen en te verzorgen. Bij voorkeur met producten die de natuurlijke processen in je lichaam ondersteunen.Een goede bescherming en verzorging, afgestemd op jouw huidtype zal in combinatie met de juiste thuisverzorging het verouderingsproces zichtbaar vertragen en huidproblemen verhelpen en voorkomen.

Basis gelaatsverzorging
Oppervlakkige reiniging, dieptereiniging/epilatie en peeling, korte massage, ampul, masker en dagcreme.

50 min. vanaf €62,00
Zuiverende behandeling: nog geen 18?
Dieptereiniging van de huid, peeling, zuiveren, masker en dagcreme.

40 min. vanaf €50,00Lunchtime peeling
Weinig tijd ? Deze intensieve peeling doet de huid stralen!
Kom weer fris en monter voor de dag.

30 min. vanaf €40,00Soin Professionel
Seizoensverzorging aangepast aan de noden van de huid, ideaal als kennismaking met Sothys.

70 min. vanaf €78,00
Professionel Correcteur
Een multi-actieve verzorging voor probleemhuiden, geconcentreerde formules met krachtige actieve bestanddelen : absortie van de onzuiverheden ontstaan door overmatige talgafscheiding(tea tree) en een grondige peeling dankzij salicylzuur. Voor een heldere, frisse en zuivere huid.

60 min. vanaf €65,00
Soin Professionel Active Contour (enkel in combinatie bij een verzorging)
Een totaaloplossing voor de oogomtrek dankzij Phytobiotech, toptechnologie tussen wetenschap en natuur. Een verzorging die gezwollen oogleden ontzwelt en de oogomtrek gladstrijkt voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

vanaf €25,00
Soin Éclat
Anti-stressbehandeling met vitamine C die de huid weer doet stralen.

70 min. vanaf €78,00
Beauty Garden
Biologische hydraterende gelaatsverzorging met VMA, concentreert in de kern van een hydraterend complex drie krachtige en essentiële actieve bestanddelen: knoppen van de kersenboom, engelwortel en meidoorn, dit alles in combinatie met uitsluitend plantaardige glycerine. Ecocert label.

70 min. vanaf €78,00
Eau Thermale De Spa
Een frisse, zuiverende gelaatsverzorging, terug naar de bron. Als partner van Thermen van Spa biedt Sothys het enige programma dat gebaseerd is op het beroemde Eau Thermale Spa™, waarvan de krachten wereldwijd erkend worden. Door zijn perfecte affiniteit met de huid worden de celfuncties gestimuleerd en wordt de opperhuid gehydrateerd voor een zachtere huid.

70 min. vanaf €78,00
Peeling Resurfaçant
Een nieuw programma voor een nieuwe huid : de [C] Cosmeceutische ontgiftende behandeling is gebaseerd op 2 erkende exfoliatiemethoden ; de chemische exfoliatie die de dode huidcellen verwijdert en de celvernieuwing stimuleert en de mechanische exfoliatie de de dode huidcellen aan de oppervlakte systematisch en progressief verwijdert
De Peeling Resurfaçant garandeert het behoud van de balans en het comfort van de huid dankzij de kalmerende en ontspannende massage. Na 1 behandeling is de huid zichtbaar schoner, gladder en als nieuw. De teint is stralend, egaal en helder.

70 min. vanaf €78,00INTENSIEVE GELAATSVERZORINGEN

THI3 Hydroptimale
Een driedimensionale superhydraterende behandeling voor onmiddellijk zichtbare resultaten: tot +26% hydratatie na één behandeling. De huid is weer zacht en voelt comfortabel aan terwijl u uw zintuigen volop laat genieten door de afwisseling van Digi-Esthetiek® massage en heerlijke producten.

90 min. vanaf €95,00
[C] Collagene Hyaluronique
[C] Collagène Hyaluronique™, de Intensieve huidverjongende Instituutbehandeling afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Deze professionele behandeling is een combinatie van technologie en exclusieve massagebewegingen voor een bewezen, duurzame werkzaamheid.

90 min. vanaf €95,00
Ophelderen [W.]
Een behandeling in vijf stadia die de Digi-Esthetiek® en het complex [W.] met witte thee, kamille en bruine alg combineert met een dubbel doel : een algemeen ophelderend effect en een corrigerend effect op de vlekken.
-peeling soin préparateur met AHA-BHA en zoethoutextracten
-peel-off masker éclat met papaya
-serum éclaircissant met pure vit. C
-gel de lumière met algen
-crème éclat unifiante met kamille en witte thee

90 min. vanaf €95,00
Zuurstofbehandeling
Stress, vermoeidheid, verstikking door verontreiniging, ..
Uw huid heeft behoefte aan frisse lucht!
Deze behandeling voorkomt dat de huid verstikt en verstopt raakt en dat zich afval in de weefsels ophoopt, wat de veroudering versnelt.
Vitaliteit en cellulaire energie - doet de doffe huid weer stralen, revitaliseert de celenergie en vormt een schild tegen agressieve invloeden van buitenaf, optimaliseert het ecosysteem van de huid en stimuleert de uitwisselingen wat de oxygenatie bevordert.

90 min. vanaf €95,00
Prestigieuze Verzorging Secrets de Sothys®
Een globaal huidverjongende intensieve behandeling. Deze verzorging gaat alle tekenen van veroudering tegen. De doeltreffende actieve bestanddelen zijn geselecteerd om zoveel mogelijk doelen te bereiken: rimpelbestrijding, versteviging, hydratatie, ontgifting en bescherming
De ster onder de gelaatsverzorgingen!

90 min. vanaf €110,00

Top
Instituut cascade te wijnegem voor huidverbetering, mesolift, mesobehandeling en microneedlingLichaamsverzorging
__________________________________________________


Gommage delicieux
Een heerlijke textuur met kruiden en etherische olieën van gember, nootmuskaat, sinaasappel en mandarijn die de huid zacht maakt en haar delicaat parfumeert.

35 min. vanaf €47,00
Gommage reveil
Een gommage met zeezouten en etherische olieën van citrusvruchten.

35 min. vanaf €47,00
Gommage doux délice
Een milde gommage met loofah.

35 min. vanaf €47,00
Elixir de massage (manueel of met warme kruidenstempels)
Een cocktail met marula-olie en etherische olieën van gember, nootmuskaat, sinaasappel en mandarijn, om de huid satijnzacht te maken en de zintuigen te stumuleren.
Een massage met etherische olieën met citroen en pompelmoes.
Prijs per tijdseenheid:

30 min. €40,00 / 45 min. €60,00 / 70 min. €90,00
Hanakasumi™
Herbronnend en voedend lichaamsritueel, lichaamspeeling, ontspannende massage van het lichaam en de voeten.

70 min. €90,00
Prestigieuze verzorging en lichaamsmassage Secrets de Sothys®
In dit nieuw sensorieel programma voor gelaat en lichaam combineert Sothys de knowhow en de filosofie van de schoonheid met een innovatief concept. Een anti-stress programma met texturen om de zintuigen te verleiden, met hoogstaande effectieve formules met Tex-OE, een krachtig anti-stress ingrediënt. De Secrets de Sothys Soin Excellence stelt u een combinatie voor van delicate texturen en Digi-Esthetique (exclusieve massagetechnieken van Sothys) die u in een zalige staat van welzijn zullen brengen. De Secrets de Sothys Soin Excellence betekent een magische sfeer, kaarslicht, relaxerende muziek, sensueel parfum….een beschermende cocoon waar de tijd even stilstaat. Luxe, kalmte, warmte…Alles wat je ziet, aanraakt, ademt of hoort is een bron van welzijn. Een privilege voor de zintuigen, perfecte verzorging, de Secrets de Sothys Soin Excellent is een moment van schoonheid, een buitengewone multi-sensoriele aanpak. Deze behandeling is een juweeltje in de handen van de Sothys schoonheidsspecialiste!

100 min. €145,00
Top


Andere mooimakers

__________________________________________________

Epilaties met film- en striphars ( in combinatie met een gelaatsverzorging)
Bovenlip of kin € 10
Bovenlip en kin € 15
Volledig gelaat € 25
Wenkbrauwen bijwerken € 10
Wenkbrauwen modelleren € 15

Verven( in combinatie met een gelaatsverzorging )
Wenkbrauwen of wimpers € 15
Wenkbrauwen en wimpers € 25Prijslijst geldig tot uitgave van een nieuwe.
Vraag naar de speciale kortingskaart!


TopInstituut Cascade in wijnegem voor huidverbetering, huidverjonging, mesolift, mesotherapie, carboxytherapie, gelaatsverzorging, Dermaroller, TCA peeling, microdermabrasie en microneedling
 
 
http://www.instituutcascade.be/files/gimgs/th-19_schoon.jpg